EMPAT CONTRA EL MASNOU

El sènior B dirigit per Joan Serra no va poder passar de l’empat aquest diumenge contra el penúltim classificat, el Masnou que amb 2 canvis va presentar un partit tancat a 1/3 de pista i cedint el control de pilota als grocs i negres els quals van tenir dificultats per finalitzar les jugades fins que Jordi aprofitant un aclarit de Marc feia una jugada personal per obrir el marcador i que no es va moure més fins a la segona part on Víctor va posar el 2-0 al marcador, tot semblava de cara pel Ciutat però el Masnou va aprofitar uns desajustaments defensius i una falta de tranquil·litat a l’hora de mantenir la pilota per posar l’empat al marcador. Ens queden 2 partits per demostrar que en el camp SOM UN!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: