DERROTA DEL FEMENÍ

No ha sigut un bon dia per jugar contra el que era fins avui el cuer del campionat, i és que el Mataró no tenia el dia i això o demostra el resultat final de 7 a 3.Ja la primera part plena d’errors en les marques i molt superior el Montserrat en l’1 contra 1, i després d’un gol en pròpia porta de Nerea, feia que el resultat a la mitja part fos de 3 a 0.

El començament de la segona part semblava que el Ciutat reaccionava i res d’això, va ser el Montserrat el que feia el 4 a 0 al marcador. Celebrant el gol i de forma immediata Patri des del mig del camp feia el 4 a 1, i tres minuts després el 4 a 2, el que feia pensar en un altre partit.

Abocat en l’atac el Mataró sense sort de cara a porteria deixava la defensa una mica descoberta i el Montserrat o aprofitava per fer contra atacs que posaven el marcador en 7 a 2, i només una jugada a les acaballes del partit Nerea feia el 7 a 3 definitiu en partit per oblidar per les grogues i negres.

Donar ànims a les noies que a pesar de tenir un mal dia o han donat tot i ha lluitat fins al final.

ÀNIMS MATARÓ, ENDAVANT MATARÓ, FORÇA FEMENÍ, TOTS SOM UN.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: