C.F.S. CIUTAT MATARÓ “A” VS FUTSAL IRIS BADALONA “A” 0-5

Aquest diumenge rebíem al líder de la categoria, l’Iris de Badalona, un rival molt complicat que a l’anada ens va guanyar per 0-4, però amb l’esperança i el treball en els entrenaments de competir de tu a tu per la victòria. Al partit s’arribava amb la important baixa d’Ernest i amb dos jugadors importants com són Sergio i Roig amb molèsties que els impedien rendir al 100%.
El partit va començar amb nosaltres replegats a mitja pista i ells atacant de 4. La bona defensa per part nostra impedia que poguessin penetrar amb facilitat, però a mesura que va anant passant el partit vam començar a perdre molts xocs directes, davant la permissivitat del joc. Tot i així Roy en una bona pressió va robar la pilota i al definir aquesta va anar al pal. Del possible 1-0 vam passar al 0-1 immediatament, en el qual va ser una pèrdua de pilota nostra i ells si no van perdonar, pilota al pal i gol. Va ser un cop dur pels nostres , però sobretot un alliberament pels visitants, que només els valia la victòria. A partir d’aquí es va veure ea millor versió dels badalonins, però Jan que estava fent un molt bon partit va evitar tots els gols. Poc abans de finalitzar la primera part els locals van poder fer el 0-2 després d’una gran jugada. Els nostres no van abaixar el cap i en les últimes jugades del la part van tenir un nou xut al pal i un rebot desafortunat de Sergio que va marxar per sobre el travesser. Una llàstima ja que hagués estat un bon cop moral marxar amb un gol a la mitja part.
A la represa la tònica del partit va ser similar. La bona intensitat en defensa permetia recuperar pilotes com la d’Aksel que va estar a punt de retallar distàncies però no vam estar afortunats i els equips grans no perdonen. Al cap de 5 minuts de l’inici de la segona part va arribar el seu tercer gol. Un zero a tres era una distància difícilment salvable contra el líder i es va optar per seguir treballant l’atac de 5 davant el millor equip de la categoria. Realment ja no importava perdre de 3 o de 6 i si que seguissin treballant i millorant. Amb Sergio de porter jugador es van tenir oportunitats per retallar distància però no era el dia d’efectivitat de cara a porteria. En un dels atacs visitats va arribar la jugada polèmica del partit quan Sergio tenia agafada la pilota amb les mans un rival li va treure i no va ser sancionat en falta. Això va descentrar una mica a l’equip que ja estava més pendent de protestar que de jugar i en poc després Iris va fer el 5è. Veient el descentrament de l’equip es va optar per treure el porter jugador i pressionar. L’equip ja no va encaixar més gols i va arribar a tenir un pal de Guillem, però sense que el partit tingués més història.
Derrota clara a casa, que col·loca el rival perseguidor a 5 punts i ens obliga a no fallar més, però en què ens quedem amb coses positives, com el treball en defensa, l’agressivitat positiva i la intensitat que va mostrar l’equip i el molt bon partit de Jan sota pals. Pròxim rival, el Premià de Mar. Per últim agrari un cop més a l’afició el seu suport incondicional.
1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: