Tercera victòria consecutiva del juvenil

16105544_10211872514306060_3891615128189428932_nContinua la bona ratxa de resultats del juvenil que aconsegueix la tercera victòria consecutiva a lliga per allunyar-se de la zona de descens a segona, després de guanyar per 3 a 1 al Premià de Dalt, un rival directe per la lluita pel descens.

Es presentava un partit molt complicat amb un rival que venia de guanyar els seus 4 últims partits i on els dos equips es jugaven la temporada. Els nostres amb les baixes importants de Abel Rangel, Victor Jordà i Sergio Vivas, que no van jugar per lesió però amb la resta de l’equip molt concentrat i ficat en el partit.

El partit no va començar com esperaven els nostres ja que va encaixar el primer gol al minut 1 amb una gran errada de la nostra defensa. Poc a poc, l’equip va començar a construir el seu joc i sobretot millorar la seva defensa. Arnau Roig va aconseguir l’empat dels nostres amb un fort xut amb l’exterior que va sorprendre a tothom però sobretot al porter rival que no va reaccionar. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

L’equip que va realitzar un gran esforç físic a la primera per intentar empatar el partit, va sortir a la segona defensant a mitjà pista per tal de deixar jugar als premianencs. Cal dir, que el seu millor jugador no va ser tan decisiu com al partit de l’anada perquè els nostres van realitzar una molt bona defensa amb moltes ajudes. Amb aquesta situació, Aiax Claus va aprofitar una bona paret amb José Guijarro per marcar el segon que encenia el Eusebi Millán. Els visitants van posar-se molt nerviosos i van tenir una expulsió que no van saber aprofitar els nostres en els dos minuts de superioritat. Els premianencs van pujar línies de pressió però sense inquietar a Andrés a la porteria.  La calma va arribar quan José Guijarro va marcar el tercer al desviar un xut de Arnau de falta directa.

Victòria que deixa a l’equip a quatre punts de la zona de descens. Insuficient per la salvació matemàtica però amb una gran dinàmica positiva que es pot veure reflaxada la propera setmana a la pista del segon classificat, el Sant Cugat. 1,2,3 MATARÓ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: