L’infantil planta cara a l’Arenys de Mar (1-3)

L’infantil rebia a casa al Futsal Arenys de Mar, sisé classificat a la lliga i que a la primera volta va passar per sobre de l’equip tant en joc com en resultat (10-2).
L’infantil que venia de guanyar la setmana passada sabia que seria complicat avui, però aquests nens ens han tornat a demostrar, novament, l’evolució ascendent que porten i cada dia sorprenen més.
El partit ha sigut molt maco, molt atractiu amb oportunitats clares pels dos equips on la primera part a sigut pels visitants i la segona part pels locals. Els mataronins, a mitja pista, deixaven jugar l’arenys i intentaven sortir al contraatac. Oportunitats clares dels nostres que no tenien sort de cara a porta i en el minut 16, en una errada de sortida de pressió els visitants feien el primer. L’infantil començava a pressionar hi ha finalitzar jugades sense sort. El segon gol, arribar quant millor estaven els nostres i això els ha deixat tocats i rebien el tercer ràpidament. La primera part finalitzava 0-3.

La segona part ha sigut molt diferent de la primera. Els grocs i negres han anat a pressionar des de el primer minut hi ha ofegat, literalment, al rival durant els 25 minuts. Tota la segona part s’ha jugat a camp contrari, amb pocs contraatacs del rival. Avassallament local contra la porteria rival on per mala sort i per falta de punteria no aconseguien marcar. Partit intens, on Alejo feia el primer en el minut 39. Quedaven 11 minuts i l’infantil, en defensa, només vigilava les passades en llarg del porter rival, que eren perilloses. La grada avui ha tornat a estar de 10 hi han gaudit dels seus nens. El partit finalitzava 1-3, i l’equip marxava content pel partit realitzat.
Molt bona actitud, molta intensitat i molta millora setmana darrere setmana.
La setmana que ve L’infantil va a malgrat, un partit que l’equip espera amb ganes des de fa molt de temps i estan confiats de què amb el joc que estan realitzant, esperen treure un bon resultat i seguir així amb l’evolució i tornar a donar una alegria a l’afició i al club.

1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: