Empat del Sènior “B” a Quatre Camins

El Sènior “B” es va desplaçar a la presó de Quatre Camins per disputar un partit diferent a una instal·lació penitenciaria. Tot una experiència pels nostres jugadors. Després de passar varis controls policials i diferents situacions, els nostres van arribar al recinte que realment deixava molt que desitjar. Es van trobar una pista molt relliscant i molt deixada.

Els nostres van aconseguir un empat en un partit amb molt poca defensa i sense control. Es van avançar els locals amb un fort xut però aviat va empatar Jordi Bilbeny després de robar una pilota al tanca rival. Un altre xut creuat que va sorprendre a Juan, va servir per fer el segon dels de la presó però Jordi va tornar a empatar el partit que va arribar al descans 3 a 2 perquè un altre despiste dels nostres va suposar el tercer dels locals.

A la segona part, poca cosa va canviar a l’inici i els locals van tornar a sorprendre, aquesta vegada a Sergi, amb un golàs per l’esquadra. Va retallar distàncies en Adrian De Gea, amb un bon gol en jugada individual. Amb el 4-3 i faltant cinc minuts, es va decidir sortir amb porter jugador i es va donar la volta al marcador amb gols de Riki i de nou de Adrian De Gea. S’havia aconseguit el més complicat que era remuntar el partit però una altre mala defensa va suposar el cinquè i l’empat dels locals quan només quedaven segons per finalitzar el partit.

Injust empat en un partit que es tenia que haver guanyant amb claredat però la reacció dels nostres va tardar molt a arribar.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: