DERROTA DEL FEMENÍ

Injusta derrota la patida en aquest partit entre el Ciutat femení i el Ripollet, que deixa a l’equip de l’Iu Claus en el descens de categoria i ni tan sols la incorporació de la jugadora procedent de la lliga italiana, Elisabet Claus, fa que aquest equip es pugui retrobar amb la victòria i s’acaben aquí les esperances de mantenir la categoria!!El partit bastant igualat i amb les jugadores mataronines il·lusionades en poder guanyar-lo, va ser molt igualat fins al punt que la primera part va acabar en l’1 a 1 i amb un joc bastant similar per part dels dos equips.

La segona part i amb l’empenta d’anar a buscar la victòria, va ser el Ripollet que va aprofitar una badada defensiva del Ciutat i va posar l’1 a 2 al marcador.

Va ser quant amb l’empenta i la bona forma de l’Eli Claus l’equip va anar a buscar la victòria, o si mes no l’empat, cosa que va succeir però l’arbitro no va considerar que la pilota havia traspassat la línia de gol i no el va donar.

Tot i estar els últims minuts atacant constantment la sort no les va acompanyar i el partit es va acabar amb aquest 1 a 2 injust i que deixa al Ciutat matemàticament fora de la categoria de Divisió d’honor, però amb la moral ven alta per haver lluitat partit rere partit sense perdre la moral en cap moment, el que és d’agrair a les jugadores.

La setmana que ve el Ciutat es desplaça al camp del Montserrat, últim a la classificació, i una ocasió magnifica per guanyar i pujar la moral de l’equip de cara al final del campionat.

ANIMS MATARÓ, FORÇA FEMENÍ, TOTS SOM UN!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: