BLANESPORT 83, F.S. A 2 – 9 C.F.S. CIUTAT MATARÓ A

Partit trampa el que tenia aquest dissabte el Cadet d’en Marc a la ciutat Esportiva de Blanes. Jugava contra el Blanesport el penúltim classificat, però no es podia tenir en compte el partit d’anada en el que van venir a jugar amb la majoria de jugadors infantils, ni la classificació, doncs els últims resultats no havien estat tan negatius contra rivals de la part alta. Al partit s’arribava amb la moral alta després de fer un molt bon partit contra el segon classificat, però amb la important baixa d’Ernest, el que esperem recuperar aviat.El partit va començar amb els nostres esperant a mig camp, una mica a l’expectativa de què podia presentar aquest rival “desconegut”. Alhora l’equip va sortir mentalitzat que no seria un partit fàcil, però la primera pilota que va tocar un jugador nostre (Uri) va significar el 0-1 gràcies a la recuperació i una bona definició. Aquest gol tan ràpid va descentrar una mica a l’equip que pensava que guanyaria fàcilment, i va llençar per terra la feina de vestuari per eliminar la confiança de l’equip. A patir d’aquí malgrat que la intensitat era bona, hi havia excés d’individualisme per part dels jugadors i això feia que les jugades no anessin a bon port. El rival que també jugava, va tocar bé i va aconseguir empatar el partit per un error de canvi en la defensa. Poc després Axel tornava a fer agafar avantatge al recollir un refús al segon pal. La part no va tenir gaire més història.
Durant el descans es va insistir a l’equip en què calia posar-se el vestit de treball, calia associar-se i jugar d’esquena amb el pivot, per poder aprofitar els problemes que tenia a les esquenes el rival. Dit i fet. L’equip va sortir molt conscient que calia fer i en 3 minuts es va col·locar 1-5 gràcies a gols de Bernat (2) i Uri. La imatge havia canviat totalment i ara es veia un Ciutat molt superior, combinant i definit molt bé. Els minuts van anar passant i tot i que es va aixecar el peu de l’accelerador inconscientment, van seguint arribant els gols de Sergi, Guillem i Sergio. Els visitants però van millorar la seva imatge i van poder retallar distàncies, però no va ser fins a gairebé el final del partit que van poder anotar el seu segon gol. Abans de xiular Campà gràcies a un bon xut va fer el definitiu 2-9.

Bon partit dels nostres, que van acabar entenent el que calia fer per tenir una bona actuació. Mantenim la distància amb el 5è classificat i a partir d’ara prepararem el partit més complicat de la temporada que ens queda, la visita del líder, l’Iris. Un nou repte per demostrar que mereixíem estar més amunt a la classificació. 1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: