ELS NOSTRES AMICS FAN 20 ANYS

Des de el club volem felicitar i donar difusió dels 20 anys de l’Associació de Lleure i Cultura Enlleura’t, entitat sense ànim de lucre infantil i juvenil que a part de tots els projectes a la ciutat de Mataró, com esplais, casals d’estiu, extraescolars, l’Associació esportiva dintre i fora de les escoles etc, participen activament amb el DUDI (dia universal dels drets dels infants) i amb Un somriure per l’Aleix entre altres. A part en els darrers anys han anat col·laborant de diferents maneres amb el club. Moltes felicitats i seguiu així!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: