VICTÒRIA DEL INFANTIL!

Victòria de l’infantil a domicili! (2-3)Aquest diumenge l’infantil es desplaçava a Santa Perpètua de Moguda amb bones sensacions després de l’empat aconseguit a casa en l’últim partit de lliga. L’infantil comença a recollir els fruits de tota una temporada de treball, sacrifici, compromís, i sobretot el bon ambient en el grup.
A la primera part, el domini del joc ha sigut pels nostres. Dominant en tot moment el partit, saben com i quant atacar i defensar. En el minut 3 Aitor marcava el primer gol i donava tranquil·litat. Després del gol, l’infantil es tancà a mitja pista i deixar jugar al rival. Bones ocasions per part de tots dos equips i on Alex aturava xuts. L’infantil ha tingut més sort de cara a porta, ja que, en el minut 21 Gorin feia el segon. Quan faltava un minut per acabar la primera part, una errada defensiva en la sortida de pilota, donava al primer gol als locals.
A la segona part, l’infantil ha sortit relaxat i gairebé o paguen car, ja que el rival ha tingut ocasions clares per empatar el partit. Un temps mort demanat per l’infantil, feia parar l’avesament rival. L’equip local començava a tenir sort de cara a porteria, però David parava tot el que rebia i donava confiança i ales a l’equip. Quant millor estava l’equip de casa, en una jugada individual de Nico per la banda en el minut 39, feia el tercer. Els locals no es donaven per vençuts i en el minut 44 feien el segon. L’infantil no volia deixar escapar aquesta oportunitat hi ha anat a pressionar la sortida de pilota del rival perquè no pensés. L’àrbitre xiulava el final i les cares dels nostres jugadors era d’alegria i satisfacció.
El futbol sala és just, et torna tot el que li dónes i aquest equip a donat molt i ara està començant a veure’s recompensat per mèrits propis. Moltes felicitats i que la cosa no acabi aquí, encara queden partits per seguir gaudint i sobretot aprenen!
1,2,3 MATARÓ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: