Sant Joan de Vilassar “C” 2-3 Cadet Lluís

Van jugar: Jan, Bernat(1), Erik, Guillem, Ferran(1), Aleix, Jesus, Ivan(1), Àlex i Nico.

Victòria del Cadet dirigit per Lluís en un ajustat 2-3 al pavelló Paco Martin de Vilassar de Mar.

El partit va començar amb una pressió a ¾ dels nostres jugadors i amb un equip visitant tancat on no sabien com poder fer-nos ocasions de perill. Semblava que al mínim error podria materialitzar-se en gol en qualsevol porteria, per la dimensió de la pista i per la complicació de controlar la pilota, ja que era una pista de hockey.

Quan el partit estava a punt d’arribar amb empat al descans, una gran jugada de Guillem va fer la passada de la mort perquè Bernat posés el 0-1 al marcador i l’àrbitre ràpidament va xiular el final de la primera part.

L’equip sabia que el control era nostre, però que no podien tenir cap error perquè seria molt difícil rectificar, però com ens passa la majoria d’inicis de la segona part l’equip no va sortir intens i va rebre dos gols en dues jugades molt ràpidament.

Això els va fer despertar i remar a contracorrent per intentar capgirar la situació, llavors es va començar a veure el seu porter que va haver d’intervenir en moltes ocasions clares de perill a favor nostre. Quan faltaven 10 minuts, Ferran, en una bona combinació de tot l’equip va posar el merescut empat a 2 al marcador. A partir d’aquí tot van ser anades i tornades a veure qui marcava el tercer gol i va caure a favor nostre, després d’un bon xut creuat d’Ivan que el porter no va poder fer res, els locals ho van intentar fins a l’últim moment però entre Jan i la defensa van deixar el marcador com estava.

Bona victòria per agafar moral, ja que queden encara 4 partits per disputar on encara tenim opcions d’escalar posicions.

De la grada al camp, SOM UN! 1,2,3 Mataró!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: