EMPAT AMB REGUST A VICTÒRIA 

El cadet d’en Marc rebia la visita del segon classificat, un rival que fins al moment només havia perdut un partit en tota la competició. Alhora es venia d’una dolorosa derrota al camp del Palau Solità i Plegamans, l’immediat perseguidor. Al partit s’arribava amb la baixa de Jan que va anar convocat amb el Cadet d’en Lluís, però amb dues setmanes de preparació del partit a consciència, ja que durant setmana santa es va seguir entrenant.El partit va començar amb una intensitat altíssima dels nostres, i amb les consignes clares per fer mal al rival, que combinades amb canvis ràpids van aconseguir sorprendre el rival i posar-se per davant en el marcador. L’autor va ser Sergio després de definir un contraatac gràcies a una gran defensa de tot l’equip. Els nostres van seguir treballant de la mateixa manera, canvis ràpids i molta intensitat, però la qualitat dels visitants era superior a la nostra i en una jugada puntual la seva habilitat va poder superar la nostra forta defensa per establir l’empat. Aquest va ser un cop anímic per l’equip que veia aparèixer vells fantasmes d’altres partits, i això es va reforçar quan a punt d’arribar a la mitja part es va encaixar dos gols seguits de falta, per errors de marca i col·locació. Així es va arribar amb un 1-3 al marcador que no feia justícia al qual s’havia vist sobre el camp. Tocava començar a millorar la fortalesa mental de l’equip per creure que podien donar la volta al marcador.
Va costar una mica, però l’equip va tornar a entrar en el partit i es va creure que podien treure quelcom positiu. Com que no teníem res a perdre es va jugar amb el porter jugador per tal de tenir major possessió i els visitants van voler contrarestar això també amb el joc. Fruit d’això les ocasions es van multiplicar, i Roy que retornava després de la sanció en un gran estat de forma, va ser el que es va endur la partida amb un gol de camp a camp en la defensa de 5. Tot i que quedava molt de temps es va seguir apostant pel joc de 5 que ens estava permetent tenir major possessió. Aquí va aparèixer Roig, que tot i que va tenir fortuna per un rebot ofensiu, havia connectat un gran xut que va significar l’empat a tres. El pavelló va embogir i creia que aquest cop no passaria com els anteriors partits contra els rivals de dalt. Es va arribar als últims 3 minuts amb l’empat a tres. Els visitants necessitaven els 3 punts per no perdre pistonada a la lliga i van començar a pressionar molt per aconseguir la victòria. El ritme de partit era trepidant, qualsevol equip podia marcar i els primers a fer-ho van ser ells que gràcies a un rebot van establir el 3-4 quan faltaven 2 minuts. Només sacar de camp ens vam posar a jugar de 5, els visitants van recular molt i en la mateixa possessió Roig va treure un altre gran xut que aquest cop es va colar per tota l’esquadra. El resultat era d’empat i cap equip es conformava amb ell, pel que van seguir anant a busca la victòria. Semblava que un altre cop en l’últim minut se l’endurien els visitants quan van marcar amb una gran jugada, però aquest cop la pressió la tenien ells i arriscant de no en el joc de 5 els nostres vam poder tornar a marcar, gràcies a Roy que va recollir una bona passada al segon pal. No hi va haver temps per més. 5-5 davant un dels millors equips de la lliga.
Empat amb gust de victòria, que permet traure’ns l’espina del partit de Palafolls. Destacar que quan alguns clubs tenien festa altres hem treballat, i l’esforç i el treball són la recompensa del demà. Aquest partit us el mereixíeu vosaltres. En dues setmanes una nova prova de foc. Ara toca anar a la complicada pista del Blanes. Moltes gràcies a l’afició pel suport incondicional. 1,2,3 Mataró!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: