Futsal Badalona – Juvenil 0-3

753e582f-8ebc-4c3c-90bf-a731ef58eafeEl juvenil tenia un complicat desplaçament a la pista del Futsal Badalona, un rival directe per la lluita pel descens de categoria. El partit es disputava a l’Escola Lola Anglada sota un infernal calor en la diada de Sant Jordi i en una pista exterior on era complicat desenvolupar un joc tècnic.

Els nostres van saber adequar-se a la situació i aguantar la  pressió inicial dels badalonins que van arribar amb molta claredat però amb un enorme Andrés que tornava a la porteria després de la seva llarga lesió. El partit es va començar a equilibrar amb el pas del temps i els nostres començaven a arribar a porteria contraria fent una bona pressió al rival, sobretot amb xuts llunyans dels nostres tanques. Les connexions amb els pivots van començar a funcionar i en una d’elles i després d’una gran assistència de Goro, en Pol Roy va marcar l’únic gol de la primera part.

A la segona part, els nostres van enrederir la defensa a mitjà pista per tal de poder aguantar millor la seva condició física i aprofitar per recuperar pilotes i muntar la contra per sorprendre als de Badalona que només els servia guanyar. D’aquesta manera van deixar tenir la iniciativa del joc als locals. Amb aquest aspecte tàctic, els jugadors van realitzar una gran defensa zonal que va de nou aguantar la pressió rival i les poques vegades que es veien superats, apareixia la figura d’en Pol Pinyol que va fer un gran partit a la porteria. I després de varies contres clares per marcar el segon, va aparèixer de nou en Pol Roy per marcar a falta de cinc minuts i donar tranquil·litat a l’equip que estava realitzat un gran treball. Els badalonins van sortir amb porter jugador i Arnau després d’una gran recuperació, va aprofitar per marcar el tercer i definitiu gol.

Victòria molt important que serveix per sortir del descens i per encarar amb positivisme el següent partit que es disputarà a casa davant el Premià de Dalt, un altre rival que lluita per mantenir la categoria. Una victòria a casa deixaria molt de cara la permanència del juvenil a primera. 1,2,3 MATARÓ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: