PALAU SOLITA I PLEGAMANS CFS 2007 VS C.F.S. CIUTAT MATARÓ A 6 – 0

El cadet d’en Marc visitava aquesta jornada la complicada pista del Palau Solità i Plegamans, 5è classificat i immediat perseguidor. Els nostres arribaven al partit amb les baixes d’Oriol Roy per sanció i Aksel per vacances. Per sort vam tenir l’ajuda Ivan i Aleix, podent arriba a tenir un canvi per posició.
Només començar el partit ja es va veure que no seria un partit fàcil pels nostres, ja que els locals tenien llargues possessions i els nostres no podien mantenir la pilota. Era qüestió de temps que arribés el primer gol, ja que els nostres no marcaven canvis i el nivell d’esgotament era molt alt per quan es recuperava la possessió poder fer mal. El primer gol local va arribar mitjançant una bona triangulació pel mig en què no es va fer canvi de marca i es va arribar tard. Els nostres semblava que reaccionaven i van arribar a plantar-se a l’àrea local però els controls i les passades no eren precises, almenys no com ens tenen acostumats. Sabem que no és excusa però les característiques de la pista no ajudaven. El domini local es va consolidar, i mitjançant una bona recuperació van anotar el segon gol. Un gerro d’aigua freda que va fer baixar l’atenció dels nostres permeten que convertissin el 3-0 mitjançant un xut llunyà. Però ni el temps mort demanant ni l’animació del públic va fer reaccionar a un equip que semblava una ombra del que coneixem. Abans d’arribar al descans encara hi va haver temps perquè els locals fessin el quart. Un cop molt dur pels groc i negre i que marxaven al descans amb molt que parlar.

En el vestuari es van corregir els errors, es va apel·lar a l’honor i es va sortir al camp conscients que calia arriscar si es volia lluitar el partit. L’actitud va millorar, i tot i que s’intentava aplicar el parlat al camp, es seguien cometent errors. Mitjançant el joc de 5 es van generar més ocasions, algunes de molt clares però la pilota no va voler entrar. Prendre riscos pot tenir les seves conseqüències i més quan tampoc teníem el jugador acostumat a realitzar el joc de 5 així que els locals van poder deixar el marcador fins al 6-0 definitiu. 

Desastre de partit, que ens mostra algunes de les carències que encara té l’equip, i que cal seguir treballant. Tot i així, de les derrotes s’aprèn més que de les victòries, i aquesta ha de servir per preparar el difícil encontre davant el Barri Can Calet, el segon classificat. Per últim donar gràcies a l’afició que tot i el mal partit dels nostres van estar animant fins a l’últim moment a l’equip.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: