Bon punt de l’aleví en un partit complicat

Els petits del club es presentaven a Alella per afrontar-se contra els 4ts classificats, un per darrera nostre.
Els nostres van sortir dormits i els locals ho aprofitaven per guanyar les esquenes i tenir les ocasions. A la meitat de la part Arnau va fer dues bones accions per avançar els nostres tot i que els locals acabarien retallant el marcador amb un error dels nostres.

La segona part començava malament pels nostres amb l’empat dels locals. Arnau tornava a avançar als mataronins i a partir d’aquest gol el rendiment dels nostres va baixar força i això ho van aprofitar els locals per crear bones ocasions i aconseguir capgirar el resultat i posar-se per davant a falta de cinc minuts. Els nostres que no esperaven aquest cop tant dur van posar-se les piles i van crear molt bones ocasions que entre la defensa i el porter rival feia difícil que poguessin empatar el partit, però en la última acció del partit Amai va convertir un espectacular llençament de falta des de la frontal.
Des d’aquí seguir animant als nostres que van acabar tocats però tot i així seguim lluitant per l’objectiu de pujar de categoria i felicitar al rival per la gran actuació en el partit.
Després del descans per setmana santa els nostres jugaran dos partits seguits i dos bons derbis contra el Futsal Mataró “B” el dia 23 i contra el Futsal Mataró “C”, partit aplaçat, el dimarts 25. De ben segur que els nostres seguiran lluitant tots els punts que hi ha en joc a la lliga.

Van jugar: Àlex i Gerard; Guim, Martí, Amai (1), Pau, Guillem, Mauro i Arnau (2).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: