Victòria del juvenil per sortir de la zona de descens

WhatsApp Image 2017-04-10 at 21.13.46.jpegEl juvenil aconsegueix tres punts molt importants per sortir de la zona de descens al guanyar per 4 a 1 a l’Olimpic Floresta. El partit es va disputar al Pavelló Teresa Maria Roca i en una franja horària poc habitual, un diumenge a la tarda. Semblava un handicap molt negatiu per a l’equip però no es va notar el canvi.

La primera part va ser avorrida, amb poques ocasions i sobretot amb molt poca intensitat. Semblava un partit en que cap dels dos equips es juguessin res. Els de Sant Cugat ja no aspiren a l’ascens i estan fora de perill però els nostres tenen set finals per aconseguir el seu objectiu de la permanència i no es podia entendre aquesta poca intensitat de joc. La part va acabar 0 a 1 amb gol del capità visitant, el seu millor jugador.

A la segona tot va canviar i les paraules de l’entrenador groc i negre al descans, va sorgir efecte i els nostres van pujar la intensitat defensiva i la tensió en el partit en el qual només servia guanyar. Es va començar a recuperar pilotes a mitjà pista i en una d’elles, Aiax va empatar el partit amb assistència de Goro. Arnau va avançar els nostres amb dos furts xuts creuats i finalment, Pol Roy va marcar el quart recuperant una pilota en el joc de cinc del rival.

Partit que es va decidir a la segona part i gràcies al canvi d’actitud dels nostres que han de lluitar tots els partits d’aquesta manera. Propera final, a casa del Badalona, un rival directe per la lluita. Esperem lo millor del nostre juvenil. 1,2,3 MATARÓ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: