Treball, esforç i sacrifici per sumar el primer punt de la temporada! (2-2)

Aquesta tarda s’ha viscut, a casa, el primer empat i el primer punt de l’infantil en la primera divisió.
Partit on els millors han sigut els porters. Partit obert, maco, intens fins al final!

L’infantil s’enfrontava al Sabadell en un duel intens, en el que cap dels dos equips volia perdre. Ells no volien perdre contra el ciutat de Mataró i l’infantil no volia sortir golejat.

La primera part el domini era del Sabadell que tenia les primeres ocasions, però els nostres no s’arronsaven i amb una bona defensa i unes bones triangulacions arribaven a porta però amb poca punteria. Els dos equips tancats a mitja pista per defensar-se dels atacs, molt de respecte l’un de l’altre. La primera part acabava 0-0.

A la segona part començà el show!

El Sabadell començava a pressionar i marcava el primer gol, però al cap de 3′ Alejandro, amb l’ajuda de Nico, que feia que el porter s’avancés, superava al porter per a dalt i posava l’empat a un en el marcador. El partit estava tens i la grada intensa. Al camp de 10′, Nico feia el segon pels de Mataró i feia somiar en una possible victòria a falta de 9′. Però el Sabadell pressionava a falta de 6′ i feia l’empat a 2-2.

A falta de 5′ ha passat de tot, atacs, contraatacs, els porters parant.. han passat més coses en 5′ que en tota la primera part. A falta de segons, Aitor, en una pilota que Nico li deixa a 10 metres, rebenta la bola amb molta força però centrada que el porter rebutja. I, en el contraatac, el nostre porter David aturar el xut del rival. L’àrbitre xiular el final, i les cares dels nostres infantils era de felicitat. No han guanyat, però tampoc han perdut, i han jugat “de conya” amb intensitat, actitud, imatge, bon joc etc… la cosa no acaba aquí, o això diuen els seus entrenadors. Seguiran treballant per aconseguir la tan desitjada victòria.

Ara tocar una setmana de relaxament, per recarregar les piles.

Gràcies a tota l’afició, als entrenadors i sobretot als jugadors per fer-nos vibrar d’aquesta manera avui.
TOTS SOM UN!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: