NOVA DERROTA DEL FEMENÍ

Mal partit i nova derrota del Ciutat de Mataró femení a casa davant el segon classificat de la lliga de Divisió d’honor, el Cervera Segarra.Un joc poc fluid i una pista a la qual no estaven acostumades les jugadores del Mataró, van fer que pràcticament en tota la primera part no és va trepitja l’àrea contraria i així és molt difícil aconseguir cap gol. La primera part va finalitzar amb el resultat de 0 a 2 en contra i gràcies a les aturades de la portera local el resultat no va ser més ampli.

A la segona part tot va continuar igual a pesar que el Ciutat va intentar pressionar una mica més amunt que a la primera part i això va fer que deixessin més espais lliures a darrere i això ho va aprofitar molt bé el Cervera per posar-se amb un clar 0 a 5 al marcador.

A les hores van arribar els millors minuts del Mataró que ja una mica més relaxades les contràries amb clar avantatge al marcador es van produir dues jugades a l’àrea del Cervera i en primer lloc Roca i després Patri, van fer els dos únics gols per al Mataró i quant semblava que es podria començar a veure un altre partit el Cervera va fer el 2 a 6 deixant aquest resultat com a definitiu i un partit la veritat que per oblidar per part del Mataró i ja començar a pensar en altres rivals per intentar pujar una mica la moral d’aquest equip que avui no va tenir el seu millor dia!!
ÀNIMS A TOTS I TOTES!! ENDAVANT MATARÓ.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: