DERROTA A LLORET

El Ciutat de Mataró va perdre en la seva visita a Lloret contra un rival directe per l’ascens en un partit molt ajustat que es va decidir quan faltaven 18 segons. A la primera part els 2 equips es respectaven molt i en els primers 10 minuts eren els locals els que posaven en problemes la porteria defensada per Martí i posaven l’1-0 al marcador que tot i les oportunitats que van tenir els grocs i negres fins i tot estavellant una pilota al pal i amb un defensa traient la pilota de sota pals no es va moure fins a la segona part. 

La segona part va ser de color groc i negre però els mataronins veien com cada gol era contestat quasi al moment pels de verd. 

Pol marcava l’1-1 després que Alex pispes una pilota al mig camp però com hem dit els locals posaven el 2-1 al marcador 1 minut després. 

El 2-2 el marcava altre cop Pol en aprofitar un rebuig del porter després d’un xut de Gigi, però pràcticament a la jugada següent eren els de Lloret que marcaven el 3-2, lluny de rendir-se els mataronins van pressionar i atacar buscant l’empat i després de diverses ocasions era Lluís que empatava el partit l’empalà una passada aèria de Gigi en una contra iniciada per Pol. 

Els del Ciutat van tenir ocasions per avançar-se en el marcador però quan faltaven 18 segons Gigi recuperava una pilota i iniciava una contra que va ser tallada en falta però que els arbitres no van apreciar i els locals van marcar després de culminar un 2 contra 1. El Mataró va intentar-ho de 5 els últims segons però no va poder evitar la derrota. Ara els mataronins no depenen d’ells mateixos però han de fer la mateixa feina que és guanyar tots els partits per seguir somiant i aconseguint el seu objectiu.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: