PARTIT DE TU A TU

Partit molt disputat i jugat de tu a tu, entre el femení del Mataró i l’Estel Vallseca de Barcelona.La primera part el Ciutat ven plantat en defensa i amb sortides al contraatac, va disposar de diverses ocasions per posar-se per davant en el marcador, però la sort de cara a porteria no acompanya aquest equip i va ser L’estel en una jugada d’un mal rebuig defensiu el que es va avançar en el marcador.

Va començar el Mataró a cercar la porteria contrària i Nerea va ser objecte d’un penal molt clar que es va encarregar de transformar ella mateixa en l’1 a 1 al marcador, i així es va arribar a la mitja part.

La segona part va continuar amb el mateix camí, tots dos equips intentaven fer el seu joc i amb ocasions per envers bandes fins que un xut de fora de l’àrea de L’estel va fer el 2 a 1 al marcador i encara que faltaven 13,minuts per l’acabament el marcador ja no es mouria. El Mataró que va començar a jugar de cinc quant faltaven 5, minuts per finalitzar el partit no va tenir sort i tot i que va disposar d’algunes ocasions per empatar, no ho va aconseguir i així va acabar el matx.

Cal destacar la jugadora Neddermann que va jugar de jugadora de camp gran part del partit i a la portera Marta Páez que va tenir una actuació magnífica durant tot el partit, així com l’actitud de l’equip amb moltes ganes de retrobar-se amb la victòria!!

El pròxim partit és a casa també contra el Cervera Segarra un dels primers classificats que esperem no ho tinguin gaire fàcil per superar el Mataró.

FORÇA MATARÓ, ENDAVANT MATARÓ, TOTS SOM UN!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: