EMPAT A 2 AMB 3 INFANTILS

Van jugar: Jan, Erik, Aleix, Guillem, Aitor, Nico, Gorin i Jesús.

El partit es presentava amb les baixes de Ferran, Ivan, Bernat, Àlex i Ernest, però amb la incorporació de 3 jugadors de l’Infantil, en Nico, Gorin i Aitor, que des d’aquí els vull agrair l’ajuda no només d’avui sinó de tota la temporada, ja que estan sent importants sempre que vénen a donar un cop de mà.
El partit va començar amb els nostres jugadors molt bé col·locats al camp, jugant de 4 sense que els locals s’apaguessin com defensar-la, i sobretot en peus de Nico i Gorin començàvem a tenir cert perill per posar-nos davant al marcador. Anava passant els minuts i el resultat no es movia, i ens començàvem a notar cert desgast físic on ells ho han aprofitat molt bé per l’únic error defensiu posar l’1-0 al marcador, destacar que abans d’això, Jan va fer parades de mèrit perquè continues el partit empat. Pocs minuts més l’àrbitre va xiular el final de la primera part.
Lluís sabia que l’equip havia de continuar amb la mateixa actitud, sense perdre la paciència i no abaixar els braços, la primera part havia sigut bona només ens faltava una mica més de finalització a porteria.
L’inici de la segona part ha sigut molt positiu, on els quatre cadets s’han posat el mono de treball i han realitzat dels millors minuts que han fet aquesta temporada, però una contra dels locals i variïs rebots el Tordera ficava llenya al foc i posava el 2-0 al marcador.
L’equip sabia que havia de seguir igual i no baixa la intensitat i l’actitud, i, quan faltava 10 minuts pel final del partit i començava a notar-se el baix físic als locals Nico posava el 2-1 amb un fort xut de falta.
A partir d’aquí només hi havia un equip al camp i era el nostre, amb moltes ocasions de fer l’empat, la més destacada una de Nico que ha donat a l’escaire de la porteria.
Quan faltaven 4 minuts per finalitzar el partit, Aleix després d’una jugada d’estratègia de banda feia el 2-2 al marcador. L’equip ho ha sigut intentant però el porter local ha tingut vàries intercepcions de mèrit i el resultat no s’ha mogut més.
Gran empat després d’anar perdent on des de Jan fins a Jesús han fet un partit genial, demostrant que tenen nivell per estar molt més a dalt de la classificació.
Ara vinent setmana de descans més Setmana Santa així que l’equip té tres setmanes per preparar el pròxim partit del dia 23 d’abril contra el Sant Joan de Vilassar «C».
Ànims i continuem així!
1, 2, 3 Mataró!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: