El juvenil cau a Castellar 5 a 2

El juvenil no va poder puntuar a la pista del Castellar, un rival directe per la lluita pel descens, en un partit que es va decidir en els últims partits i que va acabar per 5 gols a 2 en contra. Tot i que, el partit va començar molt be amb un primer gol de falta de Pol Roy. El partit estava molt obert i amb ocasions per les dues parts, els nostres van tenir molts contraatacs amb avantatge per marcar el segon però van ser els locals qui van empatar al aprofitar una d’aquests contraatacs. Posteriorment en un altre errada dels nostres, els de Castellar van aconseguir el segon. Es van tenir ocasions per empatar de nou el partit però el porter local ho va aturar tot, fins i tot, un doblepenal de Abel Rangel. Amb aquest resultat es va arribar al descans però a l’inici de la segona es va aconseguir empatar mitjançant un córner en el qual va aprofitar un rebot en Sergio Vivas al segon pal. El partit va perdre en intensitat i els nostres es notaven més cansats. Tot i això semblava que podia arribar el gol però va arribar per part dels locals amb un xut que va tocar en Pol Roy per despistar en Pol Pinyol a la porteria i donar momentàniament i a falta de 4 minuts els tres punts als de Castellar. Es va decidir sortir amb porter jugador perquè només quedaven 4 minuts i en temps corregut es molt poc per intentar empatar el partit però no es va tenir sort i els locals van aprofitar per robar dues pilotes i deixar un 5 a 2 enganxòs en un partit que es va poder treure un millor resultat.

Derrota que deixa tocat a l’equip perquè els torna a deixar en la zona de descens però encara queden sis finals i segur que es lluitaran fins al final per aconseguir el nostre objectiu. 1,2,3 MATARÓ

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: