C.F.S. CIUTAT MATARÓ “A” VS ROGER’S ATLÈTIC CATALÀ, FS 7 – 4

El Cadet d’en Marc, rebia aquesta jornada a l’Atlètic Català de Vilassar de Dalt, un rival amb el qual ja s’havien enfrontat en dues ocasions, a pretemporada i a la primera volta. Fins al moment els dos partits s’havien solucionat a favor del Ciutat. Però aquesta només era una raó més per pensar que el partit era molt perillós. La confiança ens podia jugar una mala passada. Destacar que per fi es va arribar amb la plantilla al complet, excepte Jan, que tot i estar recuperat va anar a jugar amb el Cadet d’en Lluís.

La primera part va començar amb els nostres tenint la possessió de la pilota, movent i sabent per on calia entrar per fe- mal, però tot i així es feien moltes impressions en les passades o a l’hora de rebutjar la pilota. Aquests detalls van fer creure al rival que tenien possibilitats per endur-se quelcom de l’Eusebi Millan. Tot i així van ser els nostres els que es van avançar primer, gràcies a una molt bona recuperació de Roy, quan el porter intentaven fer un atac de 5. Un minut va durar l’alegria, ja que en la pròxima jugada a l’àrea els nostres no van estar contundents i van deixar rematar al rival a l’àrea petita. Tornava a tocar a començar de 0. Els nostres van tocar bé i una mica més tard Roy va recollir un rebot per fer l’1-2, que feia justícia al marcador. Però el partit estava boig i una nova errada en defensa va convertir un gol en pròpia meta de Sergio. Només Sacar va ser de nou Roy el que tornava a posar avantatge al marcador,3-2. El partit va començar a tranquil·litzar-se i Sergio va tenir l’oportunitat de treure’s l’espina del gol en pròpia anotant per augmentar l’avantatge a 4-2. Quan quedava poc, una gran assistència en llarg la va recollir Bernat per fer el 5 a 2. L’alegria nova poder ser completa abans de marxar al descans, perquè els visitants van retallar distàncies, i també perquè es va certificar la baixa d’Aksel per lesió.

A la segona part es va demanar corregir les errades i imprecisions, ja que la fortalesa defensiva que es va demostrar en els últims partits no era present. Els nostres van sortir intentant tenir la possessió però van ser els rivals els que la van gaudir-la. Els nostres van haver d’aguantar com en un nou partit els jugaven de 5 i ho van saber defensar bé, però la possessió els durava poc. Tot i així Campà va anotar el 6-3 per tornar a posar distància en el marcador. A partir d’aquí va succeir la jugada desgraciada del partit, una bona jugada de 5 dels visitats que va acabar amb un xut que Roy va desviar amb la mà quan ja entrava. Targeta Vermella, expulsió sense poder jugar, penal, que va ser gol i sanció al pròxim partit. Un triple càstig que sembla excessiu. Una llàstima pensant que el pròxim rival és el Palau, el 5è classificat i immediat perseguidor. Si tornem al partit, Raül encara va tenir temps per fer el definitiu 7-4 amb un xut des de mig el camp.

Tercera victòria consecutiva a casa davant un rival que va donar molta guerra i que venia de derrotar al Palafolls. A la primera part es va veure joc però amb imprecisions, i a la segona no es van veure imprecisions, però no es va veure joc. Cal seguir treballant perquè ho podem fer millor, i sobretot perquè tenim dues baixes importants pel difícil pròxim partit, Aksel i Roy. Però ens en sortirem com hem fet en les últimes ocasions, amb el suport de l’afició tot és més fàcil.

1,2,3 Mataró.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: