Victòria a casa del juvenil davant el Manent Rambla per 5 a 0

WhatsApp Image 2017-03-26 at 15.51.58.jpegEl juvenil treu tres punts a casa vitals per la seva lluita pel descens de categoria davant l’últim classificat de lliga, el Manent Rambla. No es podia fallar i l’equip va respondre amb una golejada per 5 a 0 en un partit molt complet. La primera part va acabar amb el resultat de 2 a 0 amb gols de José Guijarro i Abel Rangel. Només es van veure dos gols però van haver moltes ocasions per ampliar el resultat però els dos porters van estar molt encertats, sobretot el nostre jove porter Pol Pinyol que va fer un partidàs a la porteria.

A la segona part, els colomencs van baixar la seva intensitat i els nostres ho van aprofitar per ampliar el marcador amb moltes bones combinacions curtes que van acabar en un hat-trick d’en Pol Roy que feia molts partits que no marcava. Destacar sobretot el partit d’en José Guijarro que va fer un gol i va donar les quatre assistències de la resta de gols i d’en Pol Pinyol a la porteria que va deixar-la a cero i fins i tot, fer desesperar a l’equip contrari.

Aquest proper dissabte, l’equip juga la seva primera final personal a la pista del Castellar que està ara mateix en descens i a dos punts dels nostres. Serà molt important poder puntuar en aquest partit. Esperem tenir de nou tots els jugadors disponibles per afrontar amb la màxima garantia el partit. 1,2,3 MATARÓ!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: