DERROTA DEL FEMENÍ

Partit contra el Jesús i Maria de Barcelona, que per culpa de les sancions i les baixes, no s’han pogut desplaçar més de 7 jugadores i això sumat al fet que l’entrenador Iu Claus per culpa d’una indisposició no s’ha pogut desplaçar, a deixat el partit en mans de les jugadores i el seu delegat en Paco Bruguera, condicionat per què un delegat segons normativa federativa no pot aixecar-se de la banqueta a donar instruccions a les jugadores de camp.Això a fet que la portera Neddermann jugués amb el dorsal 8 i així poder donar una mica d’alé a les companyes de camp.

La primera part les noies del Mataró amb un plantejament clarament defensiu i surtin al contraatac, han disposat de 3 ocasions per posar-se per davant al marcador però la falta d’encert i la portera local o han impedit, i ha sigut l’equip local quan faltaven 2 minuts per acabar la primera part qui s’avançava en el marcador fen l’1 a 0 i així s’arribava al descans.

Cal recalcar la gran primera part del Mataró i sobretot de la portera Marta Páez, que aturava tot el que arribava a la seva porteria!!

A la segona part el Mataró gràcies a l’esforç de la primera part es va mostrar més feble en defensa i el Jesús i Maria o va aprofitar posan-se amb un clar 4 a 0 per davant al marcador.

Una jugada personal de Marina sortejant fins a tres contràries va fer el millor gol del partit deixant en 4 a 1 al marcador.

Aquí el Mataró va tenir uns moments bons i va disposar de dues ocasions en l’un contra un amb la portera local, però ni Roca primer ni Marta Vilà després van aconseguir marcar i per si no n’hi hagués prou la lesió que va patir Vilà a 8 minuts del final deixava l’equip amb menys recursos dels que ja tenien i el Jesús i Maria o va aprofitar per fer el definitiu 5 a 1 amb el que va acabar el partit.

Cal recalcar el rsuportque va tenir el delegat de part de totes les jugadores i l’entrega i lluita que van demostrar en tot el partit per donar una bona imatge al club!!

FORÇA FEMENÍ, ENDAVANT MATARÓ, TOTS SOM UN.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: