SANTVICENTI ATHLETIC F.SALA A VS C.F.S. CIUTAT MATARÓ A

El cadet d’en Marc tenia partit en un horari poc habitual, dissabte al matí, a la sempre complicada pista del Santvicentí. Al partit s’arribava amb les baixes de Campà i Jan, però amb la celebrada alta d’Aksel, que després d’una bona recuperació va avançar la seva alta; i també amb l’ajuda d’Ivan i Bernat Galceran.
El partit va comença amb dubtes pels nostres que es van trobar un rival a mitja pista que atacava molt bé les línies de passada. A poc a poc els nostres van anar entrant en el partit i quan el porter local va intentar sorprendre marxant amb la pilota controlada els nostres van estar hàbils i li van robar anotant Sergio el 0-1. Aquesta jugada va afectar una mica al porter i l’estratègia del joc local, que era buscar sempre el joc de 5 i la sorpresa amb el porter sumant-se a l’atac. Tot i renunciar al porter jugador la solidaritat de l’equip local era molt alta en defensa i aconseguia robar moltes pilotes per generar contraatacs, però la nostra rapidesa i la bona actuació d’Ernest van mantenir la porteria a zero. A les acaballes de la primera part els nostres van anotar tres gols ràpidament que deixaven molt ben encarat el partit. El segon va ser obra de Raúl, després d’una gran jugada amb Oriol. Ivan va fer el tercer en recollir un rebot i el quart va ser transformat per Oriol. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa els locals van tornar a insistir amb el porter jugador i van tornar a donar una mica de bogeria al partit. Els nostres van sortir una mica adormits i les imprecisions en defensa van costar un gol en contra que va donar ales a l’equip rival. Aquí és quan es van veure els primers minuts de dubte dels nostres que a poc a poc van tornar a recuperar part del control del partit. Les ocasions van arribar pels dos equips però els porters van estar a molt bon nivell. A cinc minuts del final una bona recuperació en el seu joc de 5 la va aprofitar Sergio per fer l’1-5 a porteria buida amb el que es va arribar al final del partit.

Partit guanyat, en el que es va haver de suar per aconseguir els tres punts, i on els nostres van poder comprovar la dificultat dels rivals que hi ha per sota nostre. El pròxim partit és davant l’Atlètic Català, un rival que coneixem prou bé, ja que serà el tercer enfrontament aquesta temporada i en el que serà força similar al viscut en aquesta crònica. Caldrà lluitar i treballar molt per endur-nos els 3 punts. Per últim agrair a totes les famílies que es van desplaçar i animar sense parar un cop més, amb vosaltres tot és més fàcil.

1,2,3 Mataró.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: