L’INFANTIL COMENÇA A CARBURAR

Aquest matí s’ha vist un partit maco i emocionant encara que l’infantil ha perdut a casa 1-6 però ha donat una gran imatge davant la seva afició.Aquest equip a la primera volta, només feia que rebre golejades, però, de mica en mica començant a carburar totes les peces i cada cop som un equip més fort i unit capaços de posar les coses difícils als equips que pensen que venen a casa a golejar.

En el minut 7 el rival, palau de plegamans, s’avançava en el marcador i en el 10 feia el segon. Els mataronins que estaven fent un gran treball en defensa veien com se li trencava tot amb aquests dos gols, però, Aitor en el minut 11, feia l’1-2. A partir d’aquí, els dos equips quant tenien la pilota començaven a jugar i arribar a porteria. A falta de segons per acabar la primera part, l’àrbitre concedeix un doble penal al Ciutat de Mataró, que per mala sort, el porter envia a corner. Al rival se’l veia nerviós i als nostres estaven pletòrics.

A l’inici de la segona part, un gol rival pocs minuts després de començar, enfonsava una mica a l’infantil, que seguia lluitant, perseguint la pilota i quan la recuperava es posava a jugar. En un contraatac el rival es posava 1-4 en el minut 35 i el nostre infantil, a partir d’aquí, va anar a pressionar. Amb diverses ocasions de gol, el rival matava el partit amb dos contraatacs.

Molta intensitat, lluita i entregar d’aquest equip que ho dóna tot a pista a la primera divisió catalana. L’infantil a cada partit hi ha una progressió molt notable i aviat rebran el premi de la victòria.

L’afició ha aplaudit al final el gran esforç dels seus nens.
Molts ànims! Sou l’òstia!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: