EL SÈNIOR TREU UN BON EMPAT VEIEN RESULTATS DELS RIVALS. 

El Sènior A treu un empat a la difícil pista de la Prosperitat que portava 5 victòries en els últims 6 partits només perdent amb l’Arrahona, líder de la classificació.Els grocs i negres que porten 12 partits sense perdre van començar dubitatius marcats per les baixes i el cansament propiciat pel partit de dijous tot i així va plantar cara a la prosperitat que en el minut 12 marcava l’1-0 que no es va moure tot i les nombroses ocasions dels mataronins a la primera part.

A la segona els del Ciutat van pressionar als barcelonins i es van fer amb el domini del partit però els encerts del porter local i alguna mala decisió feia no entres la pilota. Al minut 35 Capilla finalitzava una gran acció conjunta i posava l’1-1 final tot i que els de Mataró van disposar de 2 dobles penals i els de Barcelona donaven un últim ensurt als grocs i negres marcant un cop la botzina deixava de sonar en una jugada enrevessada on els arbitres van encerta no xiulant el gol.

Punt que sap a molt o a poc segons es miri, ja que 2 dels 3 competidors directes perdien els seus partits

Amb el partit de mes els nostres segueixen 2 a la classificació. SOM UN!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: