3 PUNTS IMPORTANTS

El Sènior jugava a Sant Fost aquest dijous el partit avançat de la jornada 22 i s’emportava una victòria treballada contra un dels equips menys golejats de la temporada. Els grocs i negres dirigits pel tàndem Domingo-Serra van tenir que suar de valent per emportar-se aquests 3 importants punts. 

La primera part va estar molt disputada i caracteritzada per les bones parades dels porters dels dos conjunts destacant enormement les intervencions d’Ivan Tejedor fet que va donar que acabes la part amb 0-0

A la segona va seguir la mateixa tònica fins que Abdel d’un fort xut a l’escaire feia pujar el 0-1 al marcador i poc després el mateix jugador marcava el 0-2. En aquest punt els nostres es van començar a precipitar i l’equip local es posava a jugar amb porter jugador. 

Faltant 2 minuts els de verd posaven l’1-2 al marcador i posaven setge a la porteria dels mataronins. 

Sobre la botzina una bona combinació d’equip acabava amb gol de Pol i posava l’1-3 final que situa momentàniament l’equip 2 a la classificació Pas important per aconseguir l’objectiu. Ara toca jugar aquest dissabte contra Prosperitat. Gràcies a l’afició que es va desplaçar fins a Sant Fost en dia laborable. De la grada al camp SOM UN!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: