DERROTA DEL FEMENÍ

Després de la victòria a domicili davant el Catgas Santa Coloma, s’esperava amb expectació el partit del femení a casa davant les Corts per confirmar les bones sensacions que es van viure en aquell partit.Doncs no va ser així, després d’una primera part molt igualada en la que els dos equips van jugar de tu a tu sense que les porteres tinguessin massa feina, va ser les Corts el que es va posar per davant en el marcador després d’una errada de la defensa de les Mataronines, i així va acabar la primera part amb 0 a 1 al marcador.

A la segona part no va canviar molt el partit, per una part l’equip local volia i no podia i l’equip visitant en dues contres es van posar per davant en el marcador amb 0 a 3.

Això i un arbitratge molt per sota de la categoria va fer que les noies del Mataró es desconcentressin i veien que l’arbitre no els i concedia alguna que altre falta a favor i va arribar el 0 a 4 de les visitants.

Marina va fer l’1 a 4 en una jugada molt ràpida de la portera Mataronina Neddermann i ràpidament l’equip visita’n va fer l’1 a 5 i l’1 a 6 després que les Mataronines ataquessin a la desesperada sense sort ni encert en un partit per oblidar.

Un mal dia però que això serveixi per continuar intentant retrobar-se amb la victòria que aquest equip ja sap el que és i ànims a tots i a totes!!

FORÇA MATARÓ, ENDAVANT MATARÓ, TOTS SOM UN !!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: