VICTÒRIA TREBALLADA DEL CADET 

El Cadet d’en Marc arribava a Cardedeu amb l’orgull ferit per partida doble. Per una banda després de la derrota a la primera volta on el rival d’aquesta jornada es va endur els tres punts, i per una altra més recent, per la immerescuda derrota a l’Eusebi la darrera jornada davant el colíder, després que els nostres haguessin fet tot i més.El partit es va poder preparar a consciència igual que el de Palafolls, ja que hi va haver una setmana de descans entre jornades, així que els nostres arribaven amb les idees clares, i amb la celebrada alta d’Oriol Campà, que tornava a jugar un partit després de superar amb èxit la seva intervenció al timpà. Tot i així no totes les notícies són bones, ja que Aksel i Jan hauran d’estar unes setmanes lluny dels terrenys de joc. També Sergi va ser baixa espontània. Però vam comptar amb la col·laboració d’Ivan Vilaseca.
Els nostres van sortir molt disciplinats tenint la pilota, arriscant el mínim i filtrant passades al pivot per penetrar la tancada defensa rival. Les ocasions i la possessió va començar a caure del nostre costat fins que Sergio mitjançant una falta a la frontal de l’àrea va inaugurar el marcador. Els nostres esperaven a mitja pista per dosificar el desgast, i fruit d’això van aprofitar els contraatacs per tal que Iván marques dos gols gairebé consecutius. L’avantatge es podia haver ampliat si l’encert de cara a porteria hagués estat major. Tot i així fantàstica primera part en el que no es podia retreure res els nostres. El punt negatiu va ser la lesió d’Oriol Campà que tenia fortes molèsties als Isquiotibials.
La segona part va començar amb els locals abusant de la possessió, tocant i tallant però sense poder ocupar l’últim terç de camp, i els nostres sortien a la contra com llamps. L’encert aquí sí que va estar present i primer Oriol Roy, després Guillem i poc més tard Ivan van posar un 0-6 al marcador insalvable pels locals. Val a dir que cada gol minvava els ànims del rival que no va poder realitzar el seu millor joc. Destacar abans de seguir, el hattrick aconseguit per Ivan, demostrant que té molt de nivell per ajudar a l’equip. A la part final del partit els nostres van començar a baixar físicament, i els locals van començar a gaudir d’oportunitats més clares que Ernest desbaratava enormement. Encara va haver-hi temps per un nou gol d’Oriol Roy, i el gol de l’honor per part dels locals. Final 1-7.
Molt bona victòria amb un rival directe per les posicions capdavanteres de la classificació, que ens donarà moral per afrontar els pròxims tres partits abans de l’aturada de Setmana Santa. Un dels partits més seriosos i madurs que recordem del cadet. Sembla que companys d’equip i entrenadors es van coneixent i van formant un equip més sòlid i competitiu. Desitjar una ràpida recuperació als lesionats, ja que l’equip és molt curt ara mateix. Per últim donar les gràcies a totes les famílies que ens han acompanyat un dissabte a la tarda que convidava a fer moltes altres coses, i que ens han animat semblant un cop més l’equip local. Sou genials. 1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: