L’INFANTIL SEGUEIX MILLORANT

L’infantil rebia a casa al tercer classificat de la lliga, el futsal Iris, un equip que a la primera volta va endossar una bona golejada al nostre equip, 17-0.Els mataronins van encaixar en els primers minuts dos gols, però no van abaixar els braços i van seguir amb el cap ben alt. Un partit maco, amb molt joc net i esportivitat, el futsal Iris esperava als nostres a mitja pista i els deixava jugar, en aquest instant es va veure la millora i la progressió que porta el nostre un infantil. Tocava i tocava i arribava a porta amb perill, moviments automàtics, confiança, actitud, intensitat, etc… tot el que es necessita per jugar a futbol sala. L’únic que faltava era la punteria. Futsal Iris era molt més efectiu de cara a porta que els nostres, però no va ser fins al minut 20 que feia el tercer. A partir d’aquí el partit es va obrir, el Ciutat de Mataró va anar a pressionar, i va tenir alguna oportunitat de gol, tot i l’esforç rebien gols en contra, però els hi era indiferent, ells agafaven la pilota i seguien jugant. Molt bon partit! Uns marxen contents per la victòria, i uns altres demostrant tot el treball realitzat durant tot aquest temps, i, encara que van perdre, van sortir contents de la feina realitzada. En el moment que aconsegueixin no encaixar tants gols tindran oportunitats de victòria.
Qui sap, potser el dia que trobin la primera victòria…. ja no voldran tornar a perdre més jeje
Ànims!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: