EMPAT AGREDOLÇ DEL SÈNIOR MASCULÍ

El Ciutat de Mataró va treure un empat agredolç a la difícil pista del Sagarra, diem agredolç perquè tot i començar amb un gol encontre els grocs i negres van donar la volta al marcador i a la mitja part guanyava 1-3 amb gols de Lluís (2) i d’Alex. A la represa Lluís feia el seu tercer gol i posava l’1-4 que feia somiar amb els 3 punts als de Mataró. Al cap de 2 minuts el Sagarra retallava el marcador posant el 2-4 i sortia amb porter jugador per, amb un bon joc empata el partit. Alex feia el 4-5 pels grocs i negres però quan falten 2 minuts el Sagarra posava el 5-5 final que tot i servir per retallar un punt al segon deixa un mal sabor de boca als mataronins. Dijous el Ciutat juga un partit avançat contra Can Calet i dissabte juga a la complicada pista de Prosperitat. Seguim lluitant per aconseguir l’objectiu. SOM UN!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: