El juvenil perd el derbi mataroní per la minima

img_5897El passat diumenge es va poder gaudir d’un derbi mataroní entre el nostre juvenil i el Futsal Mataró “B. Es va poder veure un bon partit amb moltes ocasions i molta intensitat per part dels dos equips i que es va portar els vermells en l’últim minut del partit amb un resultat de 4 a 5 gols.

Els primers en avançar-se en el marcador en la primera part, va ser els nostres amb un gol de falta directa d’en Abel Rangel. Els vermells van aconseguir empatar el partit en un bon xut llunyà i posteriorment anar-se amb avantatge al descans per 1 a 2. Els groc i negres no estaven jugant malament però no van tenir la sort cara porteria i els vermells van estar molt més encertats.

A la segona part es van veure molts intercanvis en el marcador. Primer va empatar els nostre juvenils amb una gran jugada de combinació que va finalitzar en Guillem Masoliver al segon pal però els visitants no volien deixar escapar el partit i van aconseguir dos gols que deixaven molt tocats als nostres amb el 2 a 4 però mai van baixar els braços en un partit que van lluitar des del minut 1 i van aconseguir empatar amb gols de Sergio Vivas i José Guijarro. Quedaven 3 minuts per finalitzar el partit i els vermells van decidir sortir amb porter jugador. Els nostres van defensar molt be els primer atacs però es van descuidar un moment amb una falta de comunicació que va aprofitar el Futsal per aconseguir el cinquè gol a falta d’un minut. Els groc i negres van sortir també de porter jugador però no van tenir cap ocasió clara per fer gol. Derrota que fa mal perquè es va lluitar fins al final però que deixa unes bones sensacions de l’equip que tot i les baixes que està tenint durant la temporada i les lesions, l’equip continuar lluitant per mantenir l’equip a primera divisió.

Aquest diumenge, l’equip rep al colista de lliga en un partit que no es poden escapar els tres punts per continuar amb la lluita del descens. 1,2,3 MATARÓ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: