El Sènior “B cau a casa davant el líder

img_6412El segon equip del Ciutat no va poder fer res davant del líder de la tercera divisió, el Montornés, que va ser superior en totes les facetes del joc. El nostre equip contava amb moltes baixes: Sergi, Marc Vilà, Matias, Rivilla, Alex Duran i Marc Castilla, i es va tenir que contar amb tres juvenils: Pol Pinyol, José Luis i José Guijarro.

A la primera part es va poder veure la millor imatge i joc del líder que va superar la nostra defensa pressionant a mitjà pista sense problemes canviant contínuament el joc d’atac i fent grans combinacions. Es van col·locar amb un marcador important de 0 a 3. Els nostres no van arribar casi a porteria en una part per oblidar.

A la segona part, es va sortir a lluitar el partit i amb una bona pressió va aconseguir desestabilitzar el joc rival i es van veure els millors minuts dels nostres. Victor Ruiz, va marcar de jugada de córner per donar emoció al partit però els visitants van saber aguantar l’arreo i va aconseguir el quart en un refús en l’àrea petita. Els groc i negres es van posar a jugar amb porter-jugador però en la primera jugada, un error va suposar el cinquè pels de Montornès que tancava el partit encara que es va poder veure un sisè gol que deixa al nostre equip tocat.

L’equip arrossega 4 derrotes consecutives que els allunyà de les primeres posicions de lliga però no s’ha de baixar els braços i encara queda molta lliga per aconseguir quedar a la part més alta de la classificació. Properes dues setmanes l’equip descansa, toca treballar dur a les entrenaments aixecar aquesta mala dinàmica. 1,2,3 MATARó!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: