SEGUEIXEN INTRECTABLES I RETALLANT PUNTS

Partit trampa el que tenia el CFS CIUTAT DE MATARÓEl sènior del Ciutat de Mataró jugava aquest diumenge un partit d’aquells que tens més a perdre que a guanyar contra el Cerdanyola del Vallès equip situat en zona de descens.

El Ciutat presenta 3 baixes importants, Chus, Adri i Cristian. Per aquest motiu es van convocar amb el sènior Pol Roy i Abel Rangel del juvenil.

El partit comença molt bé pels mataronins i Capilla inaugura l’electrònic al minut 1 de partit., en una jugada que defineix amb un xut que entra per l’escaire de la porteria visitant. La cosa pinta bé, el Ciutat planta el seu sistema defensiu amb una pressió alta, el partit es juga amb molta lentitud, els visitants tenen un parell d’ocasions que Ivan resolt amb solvència. El Ciutat comença a marca el ritme del partit i es comença a nota la diferencia en la classificació amb un Ciutat molt seriós defensivament. La rotació de canvis dels mataronins fa que la intensitat sigui alta i el desgast físic en els visitants es comença a nota, el tècnic mataroní no dubte en fer jugar el juvenil Pol Roy que ja havia debutat amb el sènior A i en una de les rotacions es produeix el debut d’Abel Rangel juvenil de 16 anys Els visitants ja no arribant tan fàcilment a les ajudes defensives, però el marcador segueix amb un únic gol. El Ciutat comença a tirar contres que no aconsegueix definir, és a falta de 2 min per la mitja part que Abdel fa el 2-0 en una contra de tiralínies. Els visitants estan tocats en aquests moments i perdent la pilota en zones perilloses fruit d’això es produeix un altre contra que acaba amb 3-0 Abdel pels locals i mitja part.

DEBUT D’ABEL RANGEL

Comença la segona part amb un fet important els visitants tenen que comença amb un jugador menys al camp per l’expulsió d’un jugador per increpar l’àrbitre, en ser un jugador que estava a pista han de jugar en inferioritat durant 2 minuts o que el rival faci gol.

El Ciutat plantejar aquesta situació amb molta calma sabedor que té un jugador més durant dos minuts i mou la pilota de banda a banda per trobar el forat per on fer el gol, que no triga a arribar en el minut 1 4-0 Capilla. El Ciutat no canvia el seu plantejament i segueix amb les rotacions, el minut 4 Pol Aledo fa el 5-0, els visitants força cansats intentant escurça el marcador i comencen a jugar amb el porter jugador, això fa que els minuts passin molt de pressa el Cerdanyola no aconsegueix trencar la defensa mataronina. El Ciutat surt a la contra tinguen ocasions de gol per ampliar el marcador. El minut 10 Xavi fa el 6-0 en una bona jugada col·lectiva. Els visitants segueixen de 5 però sense gaire encert i en una no van contra Pol Aledo fa el 7-0 min 15. Els visitants en una jugada estranya fan el 7-1 min 16 mitjançant el seu porter que aprofitar una pilota morta a l’àrea local. Els jugadors tenen ganes de mes i no baixant el seu ritme Pol Aledo fa el 8-1 min 17, Els visitants ara ja jugant de 5 però amb molt poca fe amb el que fan. Novament una contra acaba amb la pilota a la xarxa visitant min 18 Lluis. Els jugadors visitants treuen de centra i segueixen jugant de 5 però el Ciutat ben situat no dóna cap opció i el partit arriba a la fi amb el resultat de 9-1.

Aquesta victòria i la derrota del Lloret de Mar fa que el Ciutat és situí a la tercera plaça de la categoria.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: