PRIMERA VICTÒRIA DEL FEMENÍ !!

Gran partit el que vam realitzar les noies del Ciutat en la difícil pista del Catgas Santa Coloma, a on es va veure la millor versió del nostre equip, i per a fi la tan desitjada primera victòria de la temporada devant el Catgas, quart classificat de la lliga!!La primera part ja el Mataró va disposar d’alguna ocasió per marcar en els peus de Roca (pilota al pal), i després de Marina que va sortir fora per poc. La defensa del Mataró va fer que el Catgas s’hagués d’emprar a fons per poder aconseguir el primer gol del partit ja cap al final de la primera part i en l’únic error de marcatge de la defensa del Ciutat.

Amb l’1 a 0 va començar la segona part i només va necessitar el Mataró 30 segons per empatar el partit amb un gol de Sonia, que no només va estar increïble en defensa, sinó que amb atac també va donar la seva millor versió.

Dolgut el Catgas es va bolcar en cerca de la victòria i a pesar de l’ordenada defensa del Ciutat, van aconseguir el 2 a 1, el que tranquil·litzava una mica les locals.

I és a les hores el que va fer que el Mataró donés la seva millor versió, donat que sabien de l’esforç del Catgas en la primera part i que això les passaria factura a la segona part. Només va trigar un minut a tornar a empatar el partit Mire Pujol i aquí es va acabar el Catgas, ja que el Mataró de la mà del seu entrenador l’iu Claus, amb molt d’ordre en defensa i fen els canvis necessaris per anar dossificant molt bé a l’equip va fer el 2 a 3 en el que va ser el millor gol de la tarde, una sacada de banda cap als peus de Patri i amb un tir dur i sec amb l’esquerra va fer que la pilota entrés a la porteria per tota l’esquadra i la portera local no va poder fer res per aturar-la.

Faltaven encara 10 minuts per acabar el partit però la sensació entre les jugadores del Mataró era diferent d’altres partits, Marta Vilá estava defensant molt bé a l’igual que Anna Valls, en atac Nerea, Patri, Marina totes van donar la seva millor versió i en defensa Sonia, Mire Pujol i Mire Roca, es van buidar per no deixar cap forat al Catgas, i com no les porteres Marta páez a la primera part i Mire Neddermann a la segona van estar increïbles a la porteria aturant tot el que les arribava, en resum gran partit d’un equip que fa moltes jornades que mereixia la victòria i que per a fi s’ha pogut aconseguir i en una pista realment difícil. GRACIES NOIES SOU MOLT GRANS!!

ENDAVANT MATARÓ TOTS SOM UN!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: