C.F.S. CIUTAT MATARÓ A VS EFS PALAFOLLS A 4-5

Partit de molt alt nivell el que tocava viure aquest diumenge 5 de març a l’Eusebi Millan. Rebíem el colíder, el Palafolls, un rival que coneixem bé, doncs ja ens havíem enfrontat amb ells en lliga i copa. Fins ara els resultats havien estat negatius, però l’equip venia amb la total confiança de saber que calia fer bé per guanyar. Com sempre s’afrontava el partit amb baixes, aquest cop Sergi es sumava a la d’Oriol Campà, per malaltia, però de nou amb l’ajuda d’Ivan.

Els nostres van començar el partit de manera molt seriosa, des de l’inici ja estàvem fent sentir incòmode el líder, ja fos pels corners, el joc amb el pivot, la pressió o la sortida amb el porter. Tot el treballat estava sortint a la perfecció. El que ningú esperava però, era que Ernest fos el primer golejador, i així ha estat, en una bona sortida de pilota va realitzar un xut creuat que va agafar per sorpresa el porter visitant. 1-0 i el pavelló va embogir. Fruit d’aquesta bogeria i convenciment que es podia guanyar Sergio en una nova recuperació va posar ràpidament el 2-0. La cosa es va anar calmant i el Palafolls va fer com a l’anada, posar-se a jugar de 5. Això va agafar desprevingut als nostres, tot i que s’havia parlat que passaria, ja que el joc de 5 del Palafolls és excel·lent. Després de dos avisos els visitants van reduir la distància i semblava que si algú havia de guanyar aquell partit, fossin ells. Després d’uns ajustos tàctics vam millorar la defensa, i en Guillem després d’una bona recuperació va fer un gol sensacional que tornava a posar diferència en el marcador. El joc de 5 però era molt potent i van poder anotar el 3-2 abans del descans.
A la represa els nostres van sortir amb les idees refrescades pe tallar el seu joc de 5, i semblava que les coses anaven millor, fins que una mala correcció d’un company fruits dels nervis, va fer que Aksel marxes mentalment del partit i demanés el canvi. Una llàstima doncs l’equip ho va notar psicològicament i els visitants ho van aprofitar per fer l’empat a 3. A partir d’aquí van deixar de jugar de 5, i el domini groc i negre va tornar, i amb ell les ocasions. Aquí és quan va aparèixer Roy que va estar fent un molt bon treball de pivot per tornar a avançar en el marcador als nostres. I clar lògicament va tornar el joc de 5; però aquest cop ja no va ser fructuós, els nostres tallaven cada jugada i van començar a venir ocasions i ocasions, fins a 4 clares, on no hi havia porter, però la mala sort i la debilitat mental van fer que no entrés. Quan falten 2 minuts va venir el desastre. Diuen que quan perdones ho acabes pagant i així va ser. D’una pilota llarga sense perill el seu pivot va enganxar un xut impressionat que després de picar el travesser va anar cap dintre 4-4. Cop molt dur per l’equip que es va venir a baix, i en la següent jugada en una mala presa de decisions van remuntar el partit. Sergio en l’últim moment va tenir una falta directa per fer l’empat, però un miracle va fer que no volgués entrar. Final del partit i cara de ximples que es va quedar a tots.
La lectura podria ser que es va deixar escapar al líder, o que havia estat injust, però nosaltres preferim pensar que els nanos van fer un partit impressionant, que vam ser superiors al líder, i que sobretot, tot el que es va estar treballant i preparant el partit a consciència va sortir. No hi pot haver més satisfacció que aquesta. Amb totes les baixes que té l’equip, va ser superior a un Palafolls que en la primera volta no ens hi acostàvem ni una mica pel que fa al joc col·lectiu. L’equip ha crescut, és més fort cm equip i només falta guanyar fortalesa mental per estar a dalt. No podem abaixar els braços perquè ara afrontem la part més complicada de la lliga. En dues setmanes, partit amb un rival directe que ja ens va guanyar a casa, el Cardedeu. No podem fallar, no fallarem! 
1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: