VICTÒRIA EN EL DERBI DE LA CIUTAT

El cadet d’en Marc afrontava el derbi de Mataró amb la moral molt alta després de derrotar el Mollet en la primera jornada de la segona volta. Com sempre però s’arribava amb baixes al partit, la d’Oriol Campà, que encara restarà unes setmanes més de baixa després de l’operació, i la d’Aksel per motius familiars; però amb l’ajuda de Ferran Vadell. Anirà sent habitual que jugadors del Cadet d’en Lluís o perquè no infantils, puguin ajudar-nos si el seu rendiment i compromís és l’adient.
Els nostres tenien molts il·lusió per guanyar el derbi, però eren conscients que en partits així les forces s’igualen i la classificació no vol dir res. El cor, en aquest cas el groc i negre, tira més que les cames.
El partit va començar amb imprecisions per part dels nostres, que ja fos per les condicions de la pista, l’alta pressió dels locals o els simples nervis els costava treure la pilota jugada. Progressivament els nostres van anar entrant en el partit i van començar a gaudir de bones oportunitats. En una d’elles Sergio va estrenar el marcador gràcies a una ràpida transició. Aquest gol va trastocar una mica l’empenta inicial dels locals i els nostres van començar a ser amos i senyors del joc. Tres minuts més tard Sergio va marcar de falta, penalitzant un greu error en la barrera de l’equip local. A continuació va ser Ferran el que va disposar d’una gran ocasió, però el seu xut va anar al pal. Abans que finalitzes la meitat Roy, fent cas a les consignes treballades, va pressionar una pilota a la frontal de l’àrea per deixar a tothom amb un pam de nas. 0-3 al descans.
A la represa, els nostres, malgrat les advertències que calia seguir competint aquest ritme, van pecar de confiança i en pocs minuts van veure com el rival es posava 2-3 per errades de benjamins. El pavelló es va animar, i quan tothom creia amb la remuntada va aparèixer Roig robant una pilota i marcant per calmar als ànims i posar justícia al marcador. A partir d’aquí el partit va fer baixada, però encara quedava temps per veure la jugada més clarivident del partit. Va ser una sortida de pressió perfecte, on amb 5 passades i dues parets Bernat va rematar una pilota al segon pal, fruit d’una jugada de tot l’equip. Va ser un cop mortal pel rival, que ja no es va refer. Quan quedaven pocs minuts Roig va veure com amb molta fortuna feia el seu segon gol del partit. No hi va haver temps per més, i van ser els nostres els que es van tornar a emportar-se els 3 punts.
Victòria contundent per 2-6, un resultat que hauria pogut ser més ampli si no hi hagués hagut la relaxació de l’inici de la segona part, però que tot i així ens deixa molt satisfets. Ara amb una jornada de descans entremig, posarem a preparar-nos el difícil partit davant el Palafolls (el colíder), un rival que aquesta temporada encara no hem pogut guanyar, però aquest cop juguem a casa i volem donar la sorpresa. Per últim donar les gràcies a l’afició pel seu suport fent que el Teresa Maria Roca sembles del Ciutat.
1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: