C.F.S. CIUTAT MATARÓ A VS UNIO F.S. MOLLET A 2-1

El cadet A començava la segona volta davant un rival molt complicat, el Mollet, un rival directe a la classificació, ja que estava un lloc per sota. El partit de la primera volta es tenia molt present, ja que es va aconseguir la victòria per 6-7 després d’una gran remuntada. Al partit es va arribar amb la plantilla al complet, a excepció de Oriol Campà, que encara restarà unes setmanes més de baixa després de l’operació; però amb l’ajuda d’Ivan Vilaseca. Anirà sent habitual que jugadors del Cadet d’en Lluís o perquè no infantils puguin ajudar-nos si el seu rendiment i compromís és l’adient.

El partit va començar com en els darrers partits, amb els nostres molt concentrats, fruit que els va permetre col·locar-se ràpidament per davant en el marcador. Aquest cop va ser Aksel que va rematar al segon pal una bona jugada col·lectiva després d’una recuperació. El joc de l’equip va ser molt positiu i el partit era molt equilibrat doncs el rival també mostrava un gran nivell de joc. Els nostres amb el joc associatiu amb el pivot feien molt de mal i van estar a punt d’ampliar l’avantatge en vàries ocasions, però no van estar encertats. Quan quedava poc per finalitzar la part van ser els de Mollet els que van inquietar la porteria rival, però per fortuna tampoc van anotar cap gol i van permetre agafar aire de cara a la segona part.
La segona part va començar com la primera, els groc i negre tenien el domini del partit i sabien sortir de la pressió però es seguien fallant ocasions clares de segon pal. Com ja se sap, si perdones, ho acabes pagant, i els visitants van aprofitar una recuperació de pilota en la sortida de pressió per fer l’empat a 1. Això va donar ales als visitants que començaven a inquietar amb molt perill la porteria d’Ernest. A poc a poc els nostres cadets van anar creient en la victòria i en una jugada de 3-1 que el Mollet va parar en falta, no van poder fer res amb el xut a pilota parada de Sergio. Els visitants a la desesperada van intentar col·locar-se de 5 però els nostres van saber fer una bona defensa i per poc no van sentenciar el partit. Tot i així no hi va haver temps per més, i van ser els nostres els que es van tornar a emportar els 3 punts.
Per acabar, comentar que deixant de banda el bon partit dels nostres, vam poder comparar el treball realitzat durant tota la primera volta, amb el que vam poder veure com a diferència del partit de la primera volta va ser dominat pels nostres, i com s’ha vist una millora en aspectes defensius, encaixant només un gol. No hi ha temps per pensar en el que s’ha fet, ara ve un dels partits més importants de la temporada, el derbi contra el Futsal. Partits així és el que tot jugador vol jugar, i on les forces s’equilibren. Esperem doncs poder explicar-vos una nova victòria.
1,2,3 Mataró!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: