UN EMPAT IMPORTANT EN UNA PISTA DIFICIL

El primer equip masculí del Ciutat de Mataró, tenia un desplaçament força complicat a la pista del FS Rubí, un dels rivals que va aconseguir batre els maresmencs a la primera volta i que està situat a un punt per darrere dels nostres.
El partit va començar d’una forma molt tàctica on cap dels dos equips tenia la intenció de voler atacar però en breus minuts comencen les hostilitats i tant el Ciutat com el Rubí comencen a tenir ocasions de gol encara que no gaire clares. El partit es complica pels mataronins doncs quan falten 12 minuts es posen amb 4 faltes per cap del Rubí. Aquest fet fa que l’intensitat defensiva del Ciutat es vegi afectada, el partit segueix amb la tònica de no arriscar gens ni mica, a manca de 4 minuts arriba la cinquena falta mataronina per una del Rubí, els jugadors del Ciutat saben que una falta en aquest moment es donar vida al Rubí, en una errada en la zona de creació el golejador del Rubí agafar la pilota i encara la defensa mataronina i d’un xut ras i sec fa l’1-0 amb el que arribem el descans.

Comença la segona i part i ja d’entrada es veu un altre escenari el Ciutat surt a totes i posa una intensitat de joc que fa que els locals perdin la pilota molt ràpidament les ocasions comencen a arribar per part del Ciutat que en una molt bona jugada de Chus per banda dreta fa la passada de la mort i Capilla remata de cap el segon pal. El partit està en aquests moments de cara pels mataronins, segueixen les ocasions de gol, però no aconsegueixen batre el porter local. El Rubí surt tímidament, buscant pilotes llargues però no crea gran perill, en una jugada tonta després d’una sacada de banda la pilota queda morta dins l’àrea i el Rubí fa el 2-1 al minut 32, El Ciutat treu de centre i en una bona jugada d’equip Cristian fa el 2-2 el mateix minut. El Ciutat posa setge sobre la porteria rival sense encert, però deixant una excel·lent imatge sobre el parquet del Poliesportiu Municipal La Llana de Rubí.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: