HO SEGUEIXEN INTENTANT, ÀNIMS!

Una nova derrota a casa del Ciutat femení davant del Bellesport l’Hospitalet, que va deixar un mal regust de boca a tothom que va veure el partit en directe, ja que les noies del Mataró van merèixer si mes no l’empat com a mínim en un partit que es pot resumir en dues parts, una per Bellesport i l’altre per al Ciutat!!

La primera part i després de tenir les primeres ocasions per posar-se al davant en el marcador el Mataró, va ser el Bellesport el que va aprofitar les ocasions de les quals va disposar i es va marxar al descans amb un 0 a 3 que no reflectia el que va passar dins el terreny de joc!!

Només començar la segona part, i en la jugada d’un corner, Roca d’un fort xut, va perforar per a fi la porteria del Bellesport, posant una mica d’esperança, ja que només feia que començar la segona part i quedava molt partit per endavant.

Tot i que el Mataró continuava intentant-ho la defensa i la portera local rebutjaven tots els atacs de les noies de L’Iu Claus, i com sempre la forta defensa i les porteres del Ciutat que sempre juguen a un nivell molt alt, impedien que el Bellesport augmentés la seva avantatja al marcador. Quan només faltaven 1,35″ per l’acabament del matx, una jugada personal de Nerea Ribas va deixar una defensa i la portera segudes a terra i va xutar a plaer fen el 2 a 3 al marcador. A pesar del poc temps que restava de partit, Patri primer Valls després i Sonia van tenir l’empat a les seves botes, però no va poder ser i novament la mala sort que acompanya ja fa massa temps a aquest equip va deixar el marcador en un injust 2 a 3 a favor de les de L’Hospitalet.

Només queda que aplaudir les jugadores del Ciutat que en la segona part es van deixar la pell en el camp per intentar aconseguir la tan desitjada victòria que tant es mereixen!!

Anims Noies, Endavant Mataró, Tots som un!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: