Sènior “B” vs Alella 0-3

16427569_10210767433729453_4390049925787478358_n.jpgEl Sènior “B” del Ciutat rebia la visita del líder de la categoria, equip destinat a l’ascens. L’Alella comencen de bon principi amb un setge sobre la porteria mataronina i fruit d’això arriba el 0-1 al minut 4, els visitants no afluixant i jugant amb un ritme molt alt de joc tenen moltes ocasions de gol tant amb xuts llunyans com en jugades de combinació els mataronins els hi costa treure’s aquesta pressió, però de mica en mica, van aconseguint comencen a entrar el partit. En una bona jugada dels visitants arriba el 0-2 amb el que s’arriba a la mitja part.

La segona part i el Ciutat proposa una defensa més alta i això fa que les ocasions dels visitants comencin a baixar. Els mataronins tenen alguna ocasió, però l’Alella se sent còmode defensant amb molta intensitat i no donant cap pilota per perduda. El partit entra en una fase d’intercanvis d’ocasions sense fruit en el marcador. Els mataronins no perden la cara al partit i segueixen lluitant buscant el gol que els faci entrar el partit, però en una jugada desgraciada l’Alella fa el 0-3. Els Ciutat comença amb el joc de 5 però no aconsegueix dominar el partit doncs els visitants proposen una defensa alta i el Ciutat es veu incapaç de trencar-la, el rellotge corre molt i el Ciutat arribant a la fi del partit amb el 0-3 a favor de l’Alella.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: