Cadet Marc vs AE Montornes 8-2

WhatsApp Image 2017-02-05 at 11.19.44.jpegEl cadet d’en Marc arribava a l’últim partit de lliga amb baixes com ja ve sent habitual, entre elles: Campà, Bernat i Jan, totes per motius diversos. Aquest fet però no afectava l’equip, ja que va estar preparant el partit a consciència per poder aguantar-lo tot, podent competir fins al final. Tot i així, com sempre vam poder comptar amb l’ajuda d’un jugador del cadet d’en Lluís, l’Ivan. El rival era el Montornès, que es va presentar amb molts canvis, el que feia presagiar que sortiria a buscar-nos a la nostra pista.

El partit va començar tal com esperàvem, amb el rival pressionant a tota la pista, però no va passar ni un minut que Sergio va poder sortir de la pressió per finalitzar en gol una jugada individual. Els nostres que van sortir molt concentrats es van posar ràpidament amb 3-0 a favor gràcies a dues recuperacions amb passades al segon pal. Els autors del gol van ser Guillem i Oriol, però van ser gols de tot d’equip. La intensitat del partit era molt elevada i els locals començaven cansar-se però concedien poques oportunitats. Fruit d’un rebot en Sergio els visitants van reduir l’avantatge, però Aksel a la jugada següent va posar el 4-1 després de rematar una nova pilota al segon pal. El marcador es va tornar a moure amb un gol en pròpia porteria del Montornès, amb el que s’arribaria a la mitja part.

Les consignes a la mitja part eren no deixar entrar al rival en el partit i dosificar esforços per arribar al final del partit. Els nostres van esperar a mitja pista les seves oportunitats i tot i que eren els visitants els que dominaven el joc en algunes fases del partit, els nostres eren els que dominaven el ritme. Quan passaven 10 minuts un nou rebot va fer que Guillem s’anotés en pròpia porteria el segon gol dels visitants. Però això no va afectar els nostres que gràcies a Raül van tornar a distanciar-se al marcador. Als últims minuts els visitants van posar-se a jugar de 5, i una bona defensa per part nostre va permetre anotar dos gols més, primer Aksel i després Guillem. No hi va haver temps per més.

Victòria per 8-2 en un dels millors partits dels nostres, que tot i les baixes van estar a molt bon nivell amb un joc associatiu que encara no havíem vist i amb un gran esperit de sacrifici. Ara començarà la segona volta a casa davant el Mollet, un rival molt dur que de ben segur tindrà moltes ganes de revenja. Esperem recuperar lesionats i desitgem una ràpida recuperació a Oriol Campà que va ser operat del timpà la darrera setmana amb èxit.

1,2,3 Mataró!.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: