Atlètic Vidreres vs Cadet Lluis 3-3

WhatsApp Image 2017-02-05 at 23.01.56.jpegEl Cadet “B” es desplaçava a Vidreres amb les baixes d’Ernest, Ivan, Aleix i Ferran però pujaven a ajudar els jugadors del Infantil Nico, Gorin i Aitor. Els jugadors sabien que la remuntada de punts per aquesta segona volta tenia que començar avui, l’últim partit de la primera volta, davant un dels equips de la part baixa de la classificació.

El partit va començar amb els jugadors mataronins pressionant a tres quarts i començant a tenir oportunitats clares de fer gol, però ens va passar lo que ens passa molt sovint, quan falles molt a dalt ho acabes pagant i els locals en una bona contra van posar l’1-0 al marcador.

Els jugadors no van baixar els braços, i després d’una bona combinació entre Bernat i Aitor, aquest últim feia el seu primer gol amb l’equip cadet en el seu primer partit que participava.

El partit anava tota l’estona igual, oportunitats molt clares per els mataronins però l’equip del gironès arribava poc i amb molt de perill, un mal córner defensat posava el 2-1 al marcador i així s’arribava al descans.

Lluís sabia que l’únic que necessitàvem era ser mes forts i agressius en defensa, que els hi costés més arribar a la porteria de Jan, que els gols arribarien pel propi pes del partit, i a la primera jugada Bernat amb un fort xut a l’escaire va posar l’empat a 2.

L’alegria va durar pocs ja que a la següent jugada, de nou una mala col·locació de córner els locals s’avançaven al marcador. A partir d’aquí ja només hi hauria un equip en la camp, que ha sigut el nostre, on hem tingut moltes i moltes ocasions de gol, ells alguna falta indirecta, però la resta era ocasions mataronines. En una d’elles, una bona jugada entre Aitor i Guillem feia que Guillem marqués l’empat al marcador, als minuts finals vam tenir dos ocasions clares per fer el 3-4 però no ha sigut possible.

Empat una mica agredolç per les oportunitats i el jocs desplegat de l’equip, ara només quedar seguir treballant ja que comença la segona volta on aquests nois tenen molt que dir, gràcies a part dels 3 jugadors de l’Infantil que han vingut a les famílies que no han parat d’animar i ajudar a l’equip en els bons i no tan bons moments que s’ha viscut en el partit.

1, 2, 3 Mataró!!

Van jugar: Jan, Bernat(1), Gorin, Erik, Nico, Aitor(1), Àlex, Jesús i Guillem(1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s