Montcada vs Infantil 8-1

20170128_094007.jpgL’infantil es va desplaçava a Montcada per jugar un partit complicat, donat a que era el segon classificat i sabien que aquest partit no era la seva lliga, però van donar guerra davant un molt bon equip.
El partit va comença amb una pressió alta del Montcada ja que volien solucionar ràpid el partit, la pressió mes els nervis dels nostres, van fer que en un corner els locals s’avancessin en el marcador en el minut 2, i en el minut 8 marcar el segon en una errada defensiva. A partir d’aqui, els groc i negres es van trobar mes còmodes i tenien les seves oportunitats, però sense èxit. El partit marxava a la mitja part 4-0 però deixant una bona impressió.

La segona part va ser més divertida donat a que tots dos equips tenien oportunitats de marcar. Moltes finalitzacions a porteria sense gaire sort per els nostres que treballaven de valent en defensa per para a un gran rival. A les acaballes del partit, Gorin feia el gol de l’honor per els de Mataro.

Molt bona feina davant un rival d’un gran nivell que s’està jugant la lliga i que va felicitar el treball del nostre infantil que va anar de menys a mes

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: