Juvenil perd a Montcada per 6 a 2

WhatsApp Image 2017-02-05 at 19.44.33.jpegEl juvenil va caure a la pista del Montcada en un partit que ha passat per diferents fases i s’ha decidit en els últims minuts de la segona part. El resultat no reflecteix el que s’ha vist a la pista durant els 50 minuts de joc. Els nostres es desplaçaven amb les baixes de Jordà, Pol Roy i Pando, però amb una bona dinàmica dels últims partits que ha servit per sortir de la zona de descens a segona.

Els de Montcada van sortir molt forts i van fer un parcial de 2 a 0 que va sorprendre als mataronins però una vegada més no van baixar els braços i amb un gran treball de 3, van aconseguir dos molt bones jugades amb Jose Guijarro que va assistir a Aiax i Adam, per empatar el partit abans del descans. Es va veure una primera part igualada que es podia declinar pels dos equips.

A la segona, els locals van apretar molt més adalt i no vam saber treure la pilota com la primera. Això va provocar que arribessin nervis que els de Montcada van aprofitar per marcar dos gols i posar el marcador 2-4 a falta de 8 minuts de finalitzar el partit. Es va decidir sortir amb porter-jugador per intentar empatar el partit però a la primera jugada i traient de centre, un error de comunicació dels nostres va originar el cinquè dels locals. A partir d’aquest moment, més nervis i poc encert. Els locals van marcar el sisè que va tancar el marcador.

Propera jornada, els nostres visiten la pista del Lloret, un altre equip situat a la part alta de la classificació i on esperem que podem recuperar els jugadors lesionats i aconseguir tres punts importants per continuar amb la lluita pel descens. 1,2,3 MATARÓ, DE LA GRADA AL CAMP, SOM UN

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Pinyol, Arnau Roig, Aiax Claus(1), Guillem Masoliver, Abel Rangel, José Luis Gómez, Adam Alcala(1) i José Guijarro.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: