Empat per seguir somiant

WhatsApp Image 2017-02-05 at 20.08.31.jpegEl Ciutat rebia la visita del segon classificat Arrahona FSC de Sabadell amb uns números espectaculars 50 gols a favor i 21 en contra en 12 partits. Els mataronins seguint la línia dels últims partits plantejant un partit amb molta intensitat, el partit es desenvolupa amb l’equip del Vallès circulant la pilota buscant l’escletxa per trencar la defensa mataronina, el Ciutat se sent prou còmode per tirar contres i tinguin ocasions de gol. Fruit d’aquestes ocasions Capi fa l’1-0 al minut 16 en una bona jugada individual i xut pel pal curt del porter. Poc dura l’alegria pels locals doncs els sabadellencs marcant en el mateix minut després d’aprofitar un rebuig del porter local. Els visitants se senten forts i en una desgraciada jugada on el rebot d’un xut queda a peus d’un jugador visitant fa l’1-2 pràcticament des de la mateixa línia de gol minut 17. Toca remà i si una cosa té aquest Ciutat són jugadors amb sacrifici. El Ciutat comença a circula la pilota i agafar el ritme del partit però sense poder empatar el partit, arribem a la mitja part amb l’1-2. La segona part comença amb un Ciutat disposat a fer sé amb el ritme del partit i de mica en mica va aculant els Sabadellencs que són els que ara jugant a la contra amb perillosos contra atacs que són reduïts per la defensa mataronina. El Ciutat imposa un ritme molt alt el partit amb molta intensitat defensiva que fa que els visitants perdin la pilota ràpidament. El Ciutat segueix picant pedra, es comença a veure que els visitants estan ofegats i ja no surten amb la mateixa fluïdesa. En el minut 29 Pol fa el 2-2 en recollir el rebot d’una falta i fa entrar la pilota per l’escaire de la porteria visitant, un premi just a la feina feta. El Ciutat es veu superior en aquests moments i comença un cicle de partit on les ocasions de gol són molt clares pel Ciutat, els visitants tenen alguna que altra ocasió però el pes del partit es del Ciutat que hagués pogut marcar en 2 clares ocasions. El marcador no es mou i finalitza el partit. La setmana vinent visita el Pol. Mun. Eusebi Millán el líder de la categoria FS PARETS DEL VALLES.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: