Derrota per la mínima del Femení a Santa Coloma

20161119_143611_resizedComenço la crònica del partit del femení del nostre club, desitjant la ràpida recuperació del nostre coordinador del club Joan Serra i la seva parella Rocío!!

Derrota totalment injusta la que va patir el Ciutat femení a casa del 4rt classificat, l’Escola Pia Nostra Senyora de Santa Coloma de Gramanet. Jugant un futbol sala fluid i amb molt d’ordre dins la pista el Mataró va tenir moltes ocasions per posar-se al davant al marcador en la primera part, en canvi va ser l’Escola Pia qui va aprofitar un dels pocs errors de la defensa del Ciutat per avançar-se al marcador amb l’1 a 0 que al final els donaria la victòria immerescuda per com va anar el partit.

La segona part, amb la incorporació de Sonia que va arribar a la mitja part, encara el Mataró es va fer més fort en defensa i es va bolcar en l’atac buscant el tant desitjat gol de l’empat que una vegada més la portera local i els pals no van deixar que Marta per dues vegades al pal i Nerea que va aturar la portera, Patri també en dues ocasions i Roca i Valls que també ho van intentar, poguessin aconseguir l’empat continuant amb la ratxa de mala sort de cara a porta que persegueix a aquest equip partit rere partit!! Ja cap als minuts finals i amb la desesperació del resultat va ser expulsada Marta Vilà amb doble amonestació i el Mataró va jugar els últims 2 minuts amb 4 jugadores, pel que l’entrenador L’Iu Claus, va decidir que jugués Nerea de portera-jugadora i així es va acabar el partit, amb un Mataró amb una clara progressió i un nivell molt alt que esperem que a la segona volta doni els seus fruits!!

Cal d’estacar l’actuació de les dues porteres:: Neddermann en la primera part i Marta Páez en la segona, que van actuar amb un nivell altíssim aturant tot el que els va arribar, i en general un gran partit de totes les jugadores. Felicitats Noies!! FORÇA MATARÓ, TOTS SOM UN!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: