Juvenil vs Mollet 4-2

WhatsApp Image 2017-01-25 at 12.46.46.jpegGran partit del juvenil a casa davant el Mollet, cinquè classificat de lliga. L’equip va sortir molt motivat, sabent que no es poden escapar punts a casa i amb ganes de guanyar el partit per dedicar a Joan i Rocio. A part, venien d’una bona dinàmica després de la victòria a domicili a Arenys de Mar. Però davant tenia un gran equip que va baixar de Divisió Honor i està lluitant per aconseguir de nou l’ascens. L’equip va jugar amb les baixes de Jordà i Goro i l’absència d’en Bazaga a la banqueta que va suplir en Lluis Macias.

La primera part va estar marcada per la gran actuació de Pol Pinyol a la porteria que va desesperar totalment a l’equip rival amb aturades d’autèntic mèrit. Això va donar la confiança suficient a la resta de l’equip que van fer un gran treball defensiu i van aprofitar perfectament les jugades que van tenir i fer un parcial de 2 a 0. El primer va arribar al minut 6 després d’una bona jugada de Sergio Vivas que va finalitzar Aiax al segon pal. En el segon gol es van intercanviar els rols i va ser Sergio Vivas qui va marcar al segon pal al aprofitar una gran assistència d’Aiax.

A la segona part i a diferència d’altres partits, l’equip no va baixar la intensitat i va aconseguir el tercer, de nou Sergio Vivas al segon pal assistit aquesta vegada per Pol Roy. Els de Mollet van marcar el primer de falta al obrir-se la barrera que va col·local en Pol, gran errada defensiva. Quedaven 9 minuts per finalitzar el partit i els visitants van sortir de cinc, sorprenen en la primera jugada que realitzaven a la nostra defensa que no van tenir temps de col·locar-se per falta de comunicació. Es complicava el resultat i en Carlos Camacho va demanar temps per reconduir el partit. No es podia deixar escapar un partit d’aquesta manera i no va passar. Amb una gran defensa de cinc, Aiax va robar per marcar a porta buida el quart i definitiu gol.

Victòria i tres punts dedicats a Joan i Rocio, i a tota la grada que va estar animant durant tot el partit. Amb treball, actitud, intensitat i companyarisme, aquest equip no mereix perdre la categoria. El proper cap de setmana no hi ha lliga i el següent, l’equip tanca la primera volta a la complicada pista del Montcada. De la grada al camp SOM UN!!

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Pinyol, Arnau Roig, Sergio Vivas(2), Aiax Claus(2), Guillem Masoliver, Abel Rangel, Pol Roy, Abel Pando, Adam i Jose Guijarro.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: